До уваги батьків майбутніх першокласників!

До уваги батьків
майбутніх першокласників!

Адміністрація КЗ «Роганський ліцей» оголошує
набір дітей до 1-го класу на 2023/2024 навчальний рік

Прийом документів майбутніх першокласників здійснюватиметься

з 01 травня 2023 року по 31 травня 2023 року (включно) згідно з Порядком зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 р. № 367 та Листом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2022 р.

№ 1/4202-22 «Щодо зарахування до 1-го класу закладів загальної середньої освіти»

Для зарахування до закладу необхідні такі документи:

· Заява одного з батьків дитини встановленої форми, подана особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника).

· Копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа).

· Документ, що підтверджує право на першочергове зарахування.

· Медична довідка заформою первинної облікової документації № 086-1/о. «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду».

· Карту профілактичних щеплень за формою № 063/о.

· У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку ІРЦ про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

· Довідка внутрішньо переміщеної особи (за наявності).

·

Увага!

У зв’язку з продовженням строку дії воєнного стану документи можуть подаватися в електронному вигляді на електронну адресу

rog-gimnaz@ukr.netабо в будь-який зручний для вас спосіб.

Нормативно-правова база:

Закон України «Про освіту»
·Закон України «Про повну загальну середню освіту»
·Закон України «Про захист персональних даних»
·Постанова Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів»
·Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти та науки України від 16 квітня 2018 року № 367
·Наказ Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2022 року № 274 «Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні»
·Лист Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2022 року №1/4202-22«Щодо зарахування до 1-го класу закладів загальної середньої освіти»

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.